Letakarások

A FÜRDŐSZEZON MEGHOSSZABBÍTÁSA

Éghajlatunkon egy kerti medence letakarás nélkül legfeljebb 3-4 hónap fürdőszezont jelent. Ha a medence fűtését tervezik, mindenekelőtt gondolják végig, hány hónapon keresztül szeretnék használni, és hogyan fogják védeni a vizet a lehűléstől. A fűtésről és letakarásról – lefedésről együtt célszerű dönteni.

A fürdési idő meghosszabbításának legegyszerűbb módja, egyben a fűtési költségek racionalizálásának eszköze egy letakarás. Több változatot érdemes mérlegelni.

COVERWAT LETAKARÁS

Egy letakarással biztonság és védelem egész évre!

Szövetszál megerősítésű poliészterbõl készült kétoldalú PVC bevonattal. 2 vagy 3 alumínium szelvénye felfekszik a medence peremére. Átlagos súlya 1,0 kg/m². Feszítőpántokkal rögzíthető. Esztétikus, kulturált, a kerti környezetbe jól illeszkedő letakarás. Kék, szürke, beige vagy mandulazöld színben kapható.

• Minősített biztonsági letakarás: kipányvázott állapotban egy ötéves gyermek biztonságát garantálja.

• Elsősorban szabályos vagy közel szabályos formájú medencékhez ajánljuk.

• Könnyen kezelhető.

Tekintse meg a kezelését videón:

  

EGÉSZ ÉVBEN, BÁRMILYEN MEDENCÉRE: WATERTOP

A Watertop letakarás a nyári és téli hónapokban is komfortosan használható, egyben a szigorú francia medencebiztonsági normáknak is megfelel.
Nyáron védi a medencét a szennyeződésektől, akadályozza a párolgást, és teljes biztonságot nyújt a kisgyerekeknek, tájba simul, és nem akadályozza a kilátást.
Mivel a medence alakjához igazodik, a szabad formájú medencékre is teljesen alkalmas.

 

VÍZFELSZÍNEN ÚSZÓ SZOLÁRTAKARÓ

Egyszerű és gazdaságos megoldás. Megakadályozza, hogy a szél belefújja a medencébe a faleveleket, a port, homokot és pollent. Segít a víz tisztán tartásában, csökkenti a párolgást, melegen tartja a medence vizét.

Áttetsző szolártakaró

 

Az áttetsző változat átengedi a napsugarakat, és így segíti a víz felmelegítését.

 

 

Kék-fekete szolártakaró
A kék-fekete szolártakaró fekete hátoldala megakadályozza a vízben a fotoszintézist és az algák elszaporodását.

 

 

Mindkét letakarás 400 µ vastag, kiváló UV védelemmel ellátott, tartós megoldás. Az elgördíthető kézi csévélővel könnyen kezelhető, a tengelyt egyszerűen félre lehet gurítani, amikor nincs rá szükség.
Vigyázat, a víz tetején úszó szolártakaró nem biztonsági letakarás, sőt! Kisgyermekek esetében fokozott figyelmet igényel.