Öltöztessük új ruhába

A felújítás első lépéseként célszerű eldönteni, milyen nagyságrendű munkába kíván belevágni:

Ha a peremkövek jó állapotban vannak, nem muszáj levenni őket, sőt! A fólia rögzítősínje egy WATERAIR szabadalom, ennek köszönhetően a fóliacsere a kövek megbontása nélkül megoldható. Egyúttal kicseréljük a geotextíliát, a szigeteléseket, a látható műanyag részeket, és két nap tiszta munka után megfiatalodott medence várja a fürdőzőket.

A változatosság gyönyörködtet: Miért lenne az új ruha éppen olyan, mint a régi? Sok ismert, jól bevált és új fólia áll rendelkezésére a választásnál, de meg is szűnik némelyik.

2016. március 1-től nem rendelhető fóliák:

nem rendelhető fóliák márciustól

Fóliakínálatunk 2017-ben:

fóliakínálat 2017

Ha az évek során megváltoztak a család igényei, a felújítás jó alkalom lehet arra, hogy a medencét az új igényekhez, vagy a megváltozott lehetőségekhez igazítsuk.

  • Fűtéssel, ellenáramoltatóval növelheti a komfortját, felfedezheti benne a napi edzés lehetőségét.
  • Az elmúlt években új,  esztétikus, kényelmesen kezelhető gépészeti aknáink születtek. A Locatec szellemesen kialakított zuhanytálcája alatt megbúvik a medence teljes gépészete!
  • Amire talán nem is gondolna:  A moduláris kialakítás miatt még a medence mérete is növelhető, vagy kényelmes lépcső válthatja fel a létrát!

Egy példa:

Megrendelőnk néhány év használat után szeretett volna a létra helyett egy kényelmes lépcsőt, és egyben a medence hosszát a megnövelni. A gépészetet pedig akna helyett a könnyebben kezelhető, zuhanytálcának álcázott, felülről kezelhető Locatec Premium gépházba helyeztük át.  

Locatec Premium gephaz zuhannyal
A könnyen felemelhető zuhanytálca alatt található a medence egyszerűen felülről kezelhető teljes szűrő-vízforgató berendezése.