Öltöztessük új ruhába

A felújítás első lépéseként célszerű eldönteni, milyen nagyságrendű munkába kíván belevágni:

Ha a peremkövek jó állapotban vannak, nem muszáj levenni őket, sőt! A fólia rögzítősínje egy WATERAIR szabadalom, ennek köszönhetően a fóliacsere a kövek megbontása nélkül megoldható. Egyúttal kicseréljük a geotextíliát, a szigeteléseket, a látható műanyag részeket, és két nap tiszta munka után megfiatalodott medence várja a fürdőzőket.

A változatosság gyönyörködtet: Miért lenne az új ruha éppen olyan, mint a régi? Sok ismert, jól bevált és új fólia áll rendelkezésére a választásnál, de meg is szűnik némelyik.

2016. március 1-től nem rendelhető fóliák:

nem rendelhető fóliák márciustól

Fóliakínálatunk 2016. március 1-től:

fóliakínálat 2016

Ha az évek során megváltoztak a család igényei, a felújítás jó alkalom lehet arra, hogy a medencét az új igényekhez, vagy a megváltozott lehetőségekhez igazítsuk.

  • Fűtéssel, ellenáramoltatóval növelheti a komfortját, felfedezheti benne a napi edzés lehetőségét.
  • Az elmúlt években új,  esztétikus, kényelmesen kezelhető gépészeti aknáink születtek. A Locatec szellemesen kialakított zuhanytálcája alatt megbúvik a medence teljes gépészete!
  • Amire talán nem is gondolna:  A moduláris kialakítás miatt még a medence mérete is növelhető, vagy kényelmes lépcső válthatja fel a létrát!

Külső lépcsők

Egy szép és kényelmes lépcső alapvetően változtatja meg a medence látványát, teszi kényelmesebbé, biztonságosabbá, élményszerűbbé medencéjét. Vannak medencéink, amelyeket alaphelyzetben létrával kínálunk, de opcióként választhat hozzájuk különböző lépcsőket. Ismerje meg csúszásbiztos üvegszálas poliészter lépcsőinket, és válassza a legmegfelelőbbet.

Integrált lépcsők

Más medencékben a lépcső a medence elválaszthatatlan részét képezi. Ismerje meg a Pacio, Inside és az Enjoy lépcsőt. Válasszon a medencéhez illő színt, egészítse ki hangulatvilágítással, hidromasszázzsal, fejtámlával.

Egy példa:

 

Locatec Premium gépház
Locatec Premium gépház. A zuhanytálca alatt a medence teljes gépészete

Kérje árajánlatunkat egyszerű medencefelújításra, vagy munkatársunk látogatását, ha a bővítés, komfortosítás lehetőségei érdeklik.